به گزارش مشرق به نقل از سایت پلیس فتا، در راستای حفظ حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی نکاتی پلیس فتا هشدار ها و توصیههایی را منتشر کرده است.
عدم استفاده ازاینترنت بیسیم (وای فای) رایگان همگانی، پرهیز از دانلود و نصب اپلیکیشنهای ناشناس و نامعتبر، استفاده از گذرواژههای امن و سیستم ورود دو مرحلهای، باز نکردن لینکهای ناشناس و تبلیغات وب سایتهای نامعتبر و عدم ارائه اطلاعات شخصی و مالی به افراد ناشناس از جمله این هشدارهاست.
نکات امنیتی در هنگام خرید و نگهداری از رمز ارزها
پلیس فتا همچنین با تأکید بر اینکه امروزه خرید و نگهداری از رمزارزها محبوبیت بیش از پیشی یافته و کاربران زیادی را به خود جذب کرده است، دانستن نکات امنیتی استفاده از رمز ارزها برای کاربران که قصد ورود به این فضا را دارند لازم و ضروری دانسته و چند نکته امنیتی مهم را بیان کرده است.
قرار ندادن کلید خصوصی کیف پول دیجیتالی خود را در اختیار دیگران، چک کردن آدرس کیف پول مقصد قبل از انتقال پول، اطمینان از امنیت و اعتبار صرافی که قصد استفاده از آن را دارید، استفاده از کیف پول های سخت افزاری و آفلاین برای ذخیره سازی رمز ارزها، تهیه کیف پول سخت افزاری خود را از وب سایتها و مراکز معتبر و استفاده از احراز هویت دو مرحلهای از نکات ایمنی اعلام شده است.
مراقب کلاهبرداری با صفحات جعلی افراد مشهور باشید!
پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری با صفحات جعلی افراد مشهور هم هشدار داده و اعلام کرده که افراد کلاهبردار در فضای مجازی با ایجاد صفحات جعلی شبیه به افراد مطرح جامعه مانند ورزشکاران، بازیگران، خوانندگان و…، و با خرید فالوورهای فیک، مدتی مشابه اکانت اصلی فعالیت میکند و بعد با گرفتن تبلیغات، درخواست پول، فروش پیج و راههای دیگر از اعتماد افراد سوءاستفاده کرده و اقدام به کلاهبرداری میکنند.